Molerski radovi

Dugogodišnje iskustvo, kvalifikovani majstori, kao i upotreba proverenih materijala domaćih i stranih proizvođaca garantuje kvalitet u izvođenju molerskih radova.

Izvodimo sve vrste molerskih radova, od najjednostavnijih (samo krečenje) pa do onih najzahtevnijih koji se rade uvoznim dekorativnim materijalima. Pre početka radova radimo 100% zaštitu podova i stvari zaštitnim folijama i zaštitnim samolepivim papirnim trakama. Nakon završetka radova uklanjamo zaštitu tako da iza nas sve ostaje čisto.

Nakon zaštite pristupa se skidanju stare boje, struganjem, sa zidova i plafona (ako se ukaže potreba za tim, što zavisi od toga koliki je nanos stare boje i kvaliteta podloge). Po završenom struganju, sve površine se premazuju disperzivnom podlogom a zatim se popunjavaju veća oštećenja materijalom na bazi gipsa, da bi se nakon toga pristupilo gletovanju glet masom u više slojeva 2-4. Nakon gletovanja, sve površine se mašinski šmirglaju mašinom zvanom "žirafa" koja poseduje snažni usisivač za prašinu i time se izbegava prašina u prostoru, što nije slučaj kod ručnog šmirglanja. Kada se završi priprema izgletovanih površina nanosi se podloga za bojenje ili podloga za neki od dekorativnih materijala.

Boje za unutrašnju upotrebu mogu biti disperzivne i akrilne. Disperzivne su jeftinije dok su akrilne dosta kvalitetnije, izdašnije i samim tim i skuplje. Umesto boje na izgletovane zidove mozemo da uradimo neki dekorativni zavrsni sloj tipa "OTTOCENTO", "PALLAS" , SABULA, TRAVERTINO, SPATULATO, COCCO ANTICO... Radi lakšeg izbora tehnike i tona posedujemo kataloge za sve materijale.

Informacije:   +381 64 2357 399